Drive in Bottleshop

Ny fantastisk Tequila!

sauza_3g_a_ejoDe som känner mig vet att jag inte är den stora tequiladrickaren. Tills en grillkväll nu under sommaren. Några grannar som också grillade, kom över med tequila till mig och min man. Så fantastisk god! Komplex och smakrik som en konjak och mjuk och rund som en rom. Riktigt läcker att bara sitta och smutta på. Så jag höll namnet i minnet och nu har vi fått in just den tequilan i vårt sortiment. Och till ett bra pris! Tequila Tres Generaciones Añejo, 399,95 Dkk. (Pris på Systembolaget: 661 sek, Du sparar 153 sek!) Tequila Tres Generaciones görs, till skillnad från de flesta andra tequilas, enbart på Blå Agave och har trippeldestillerats för att få fram den rena smaken. Därefter har den legat 12 månader på lätt rostade ekfat innan den har buteljerats. All tequila som familjen Sauza gör är för övrigt gjord på ekologiskt odlad Agave.

Prenumerera till vårt nyhetsbrev